mandag 2. mai 2011

Den største gleden du kan ha....

Hei alle sammen
Det blir litt sånn skippertak med tanke på bloggen fortiden. I dag har jeg faktisk termin:) Utrolig rart å gå rundt å vente sånn. Ser sånn frem til å komme i gang med denne fødselen og få hilse på den lille babyen som bor inni meg. Men jeg tenkte jeg skulle dele en liten ting med dere:

Her for noen dager siden fikk jeg en uventet pakke i posten. Det var så utrolig koselig. Hadde ikke aning hvem det kunne være fra. Gleden var utrolig stor når jeg pakker opp og ser det er fra Veronica, Leo og Tore. En nydelig liten kosekanin fra Sprell. For de av dere som ikke kjenner til sprell, er det en helt fantastisk leke butikk. Sjekk den ut på nette: www.sprell.no
Er den ikke deilig?
Vel jeg ble så inspirert over hvor glad jeg ble at jeg skal bli flinkere til å selv sende litt flere uventea pakker til mine kjære som bor rundt om i landet. Dere vet, den største gleden man kan ha.. er å gjøre andre glad:)
Kanskje dere også hiver dere på?? ;)
Ha en deilig mandag alle sammen:)

2 kommentarer:

  1. Søte deg! Men, du har helt rett...den største gleden man kan ha - er å gjøre andre glad! I dette tilfellet ble jeg ekstra glad! Lykke til i innspurten! Det blir så stas når lillemor kommer til verden!:) Og du, den buksa i forrige innlegg er bare helt nydelig! Flotte detaljer!:)

    SvarSlett
  2. :)Så herlig at du klarte å skape så mye glede for oss begge to:)

    Og takk for kommentaren om buksa. Prosjektet ble litt "stort" men gøy når enn er ferdig.

    Og JA er spreng klar for å få Jomine ut, hehe..

    SvarSlett