torsdag 7. april 2011

En liten sniktitt på Jomine sitt rom som er under utforming..

Den siste tiden har det meste av tid og energi gått til babyforberedelser. Barnerommet begynner å komme seg. Vi mangler enda gardiner og litt sånn her og der. Men om jeg skal si det selv begynner det å bli skikkelig nice. Tenkte jeg skulle vise dere litt... fordi om det mangler litt enda.
Jeg har noen hekle prosjekt på gang også, men de er ikke heeeelt ferdige. Kommer snart bilder.
Rommet er ferdig malt. Vi er veldig fornøyd med fargevalgene. Sengen har jeg kjøpt på finn.no. Den er endelig ferdig pusset og malt.


Jeg er så fornøyd med dette finn funnet. Kurven kostet med 190 kr. Den er vasket godt og har fått ny madrass.
Tenker denne blir grei for Jomine å sove i på dagtid de første mnd. Oppi ligger det nyvasket og nøye brettet tøy og tepper vi skal ha med på sykehuset.

Denne gamle gyngehesten er ett loppefunn, betalte 60 kr. Syns den er så koselig.

Det var en rar men god følelse å legge på nytt, rent sengetøy på denne lille deilige sengen, tenk om en mnd`s tid ligger det en liten baby å sover her.. helt vilt.

5 kommentarer:

 1. Så utrolig skjønt rom!! Kan tenke meg hun blir fornøyd der ja!! :)

  SvarSlett
 2. Så fin senga ble MOnica:) Tenker meg at Jomine kommer til å drømme søttpå dette rommet:)Klem Eva

  SvarSlett
 3. Heldige heldige Jomine!! For ett herlig rom hun får flytte inn på!! Masse flotte detaljer her!! Og, hva skjer med vuggen med dragehode?:)

  SvarSlett
 4. Tusen tak:) Eva, tusen hjertelig takk for at du transporterte sengen for oss.. vi er så fornøyde med den!!!!!!

  Og vero, ja vogga - det er ett helt annet kapittel.. du kan si det sånn at prosjektet ble avlyst!! Vi har funnet denne kurven som du ser på bilde nr 3 fra toppen som er erstatter i siste liten:)

  SvarSlett
 5. Hei, Monica!! Så fantastisk koselig rom dere har ordnet i stand. For en heldig jente som får flytte inn der om litt!:) Å, som jeg gleder meg til å flytte nærmere dere snart. Stor klem fra Anne Kristine

  SvarSlett